Jeg har aldrig set hvordan mine veninder bor

Tina og Helgi – Når musik skaber kærlighed og kærlighed skaber musik.

tina-og-helgi

Når kærligheden mellem to mennesker skinner igennem som en klar og lysende stjerne, der kan lyse selv den mørkeste nattehimmel op, så fyldes man af en ubeskrivelig varm følelse. Den følelse har jeg fået hver eneste gang, jeg har været så heldig at opleve Helgi Jonsson og Tina Dickow optræde sammen. Jeg har fulgt de to eminent dygtige musikere i over 10 år. Jeg har igennem deres koncerter sammen, været så heldig at være vidne til den spirende kærlighed imellem dem, som til tider har været svær at skjule for publikum i den spæde begyndelse. Det fylder mit hjerte med en overvældende glæde at kunne få lov at se deres kærlighed i fuldt flor, når de står der sammen på scenen. De står der som venner, kollegaer, kærester og som mand og kone. De har en klang fælles klang der ikke findes hos andre musikere. Der er så dybfølt en kærlighed til både musikken og hinanden når de inviterer os andre ind i deres skrøbelige og samtidige stærke univers af toner, tekster og melodier. For mig er det bedste ved musik at den altid får mig til at føle noget. Når jeg hører Helgi og Tina føler jeg mig tryg, nærværende og fyldt op med kærlighed. De blikke og de små smil fulde af hengivenhed, respekt og kærlighed som de to i løbet af en koncert sender hinanden, vil jeg ønske at alle mennesker fik lov at opleve. Følelsen af ro helt inde i sjæl og hjerte over at have fundet, det menneske der falder helt naturligt ind i dine egne toner. Det menneske som forstærker din egen lyd og tilmed kan gøre den bedre. Det er det idylliske indre billede jeg får af Tina og Helgi, hver gang jeg oplever dem. Musik og kærlighed overvinder alt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har aldrig set hvordan mine veninder bor