Sommerregn og vandpytter

Når man ikke “bare” kan ta gummistøvler på

3824233970_a945a7fa47

I onsdags mødte jeg ind på vagt som frivillig på Northside for 3 år i træk. Jeg glæder mig altid, for i check in, hvor jeg er frivillig er der altid glade og søde mennesker. Mit job består i at skulle tjekke de frivillige ind, så de kan få armbånd, t-shirt og en vandflaske, så de er klar til at give den gas på festivalen.

For 3 år siden kunne jeg selv bruge den scanner vi bruger til at tjekke de frivillige ind med, det kan jeg ikke længere, da min muskelsvind er blevet værre i armene, så nu er det min hjælper der scanner og finder t-shirt og vandflaske frem og sætter armbånd på. Jeg tjekker ID, informerer og svare på spørgsmål og sender mange brede og søde smil. Det er en god fordeling synes jeg, men det nager mig alligevel at jeg ikke længere kan scanne, at jeg har mistet endnu en fysisk funktion og der nu kan føjes en ting mere til listen over det jeg IKKE kan. Det er her mit ellers positive sind, kan komme på en alvorlig prøve. Det er når jeg mister fysisk styrke eller hvis jeg møder udfordringer jeg intet kan gøre ved. Det skete i år både i form af min mistede funktion i mine arme og i form af regnvejr og det mudder det medførte. For jeg kan ikke ligesom alle andre “bare” ta gummistøvler og regntøj på og ta på festival. Gummistøvler på kørestolens hjul vil virkelig se dumt ud og på mine fødder hjælper de ikke ret meget, kun imod regn, men de får mig ikke frem i mudderet.  Regntøj hjælper på jeg ikke bliver våd og et regnslag gør at min kørestol kan holdes nogenlunde tør. Desværre ved jeg jo også godt at stolen er elektrisk og for meget vand og mudder under stolen, vil kunne kortslutte den. Derfor bliver jeg begrænset på en helt anden måde end den “typiske” festivalgænger.

turbo_still_movie_ruler_finish_line

Det frustrerer mig så meget at det er svært at sætte ord på! Den der følelse af at der er noget man virkelig har lyst til, men man ikke kan fuldt ud. Følelsen af at være nået lige til målstregen som den første i et kapløb og lige ved målstregen kollapser du og du kan bare se den ene efter den anden løbe forbi dig. Det var den følelse jeg havde da vejrudsigten om MEGET regn, holdte stik fredag, på Northside. For at distrahere min skuffelse og afmagt over ikke at kunne komme ind på festivalpladsen for mudder, tog jeg hjem til min mor, som stod klar med lækker mad og godt selskab. Min mormor og lillebror kom også forbi, så min aften endte da i dejligt selskab. Det var et godt plaster på såret. Jeg endte dog alligevel med at køre hen til en sidevej til festivalpladsen for at forsøge at høre Frank Ocean udefra. Det var dog ikke en succes.

Lørdag blev vejret jo heldigvis lidt bedre og jeg tog chancen og kørte til pladsen. Der var kørt flis ud hele natten, men pladsen var stadig en stor mudderpøl! Heldigvis fik jeg hurtigt at vide at det nu var muligt for “os” i kørestol at få lov at køre bagom pladsen på køreplader. Det er simpelthen så GOD STIL og mega god service af Northside at give lov til det! Jeg ved fra mine 8 år på grøn koncert, at det kan skabe kaos og store udfordringer, at lade publikum færdes bag om selve koncertpladsen. Så kæmpe tak til Northside for at jeg både fik set, Thomas Helmig, Suspekt og James Blake, takket være køreplader og velvilje fra alle på Northside.

Tak fordi I gør det lidt mindre besværligt at færdes på hjul i regn og mudder. Tak fordi I gør en verden til forskel med hjælpsomhed og godt humør. Jeg håber vi ses til en TØR og SOLRIG Northside i 2018, for det er nu sjovest at kunne færdes mere frit 😉 Heldigvis er mit sind frit og åbent selvom kroppen er fanget og bundet til en kørestol. Med et åbent hjerte og et åbent sind findes der utallige løsninger på fysiske forhindringer.

ns17

2017-06-11-01-05-28

2017-06-10-22-31-46

2017-06-11-18-05-43

cira-og-anton

2017-06-10-21-04-06

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerregn og vandpytter