Offer eller kriger?

Vægten af en arm og en tryg hånd

ch_tqroueaaocyb

I torsdags var jeg til et oplæg om et folkemøde, der skal foregå på sydhavnen den 15-17 september 2017. Til oplægget sad en far og en datter. De fangede min opmærksomhed. Jeg betragtede hvordan faren holdte om sin datter, med et fast greb om hendes lille skulder. Han aede hende forsigtigt i håret. Senere holdte han en pause, hvor han hvilede hans store trygge “far”-hånd på pigens nakke og baghoved. Det så bare så fredfyldt og kærligt ud. Jeg fik en enorm tryghedsfølelse og ro. Præcis den samme følelse som jeg havde da jeg var en lille pige. Den følelse var noget af det bedste jeg vidste. Når min far lagde sin store hånd på mit baghoved og aede mine øre med sine fingre. Vægtens af hans arm og hans hånd omkring mig, fik mig til at føle at ingen kunne røre mig og ingen kunne gøre mig fortræd, når blot min fars trygge hånd, var omkring mig. Jeg vil ønske at alle børn, kunne få lov at føle sig så trygge og elsket som jeg gjorde og stadig gør. Den der følelse af, at man hverken psykisk eller fysisk er til at slå ud, for far vil altid passe på dig. Følelsen af at kunne give slip og være sårbar, for far passer på dig. Følelsen af komplet ro og tryghed. Følelsen af at være holdt om og holdt af, blot fordi du er dig. Den følelse fortjener alle mennesker, at føle mange gange i livet. Jeg håber at alle der læser dette vil lægge armen om en de holder af i weekenden. Vi har alle brug for at føle os trygge og elsket, og vægten af en arm og en tryg hånd, kan gøre en stor forskel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Offer eller kriger?